Apariții în presă

16 Martie 2019

Legume proaspete, disponibile la un click. Românii încep să folosească aprozarul online

Comerțul online a ajuns anul trecut, în România la 3,6 miliarde de euro, o creștere de 30 la sută față de 2017. Cel mai bine se vând hainele, electronicele și electrocasnicele.

Se înmulţesc comenzile şi pentru fructele și legumele românești. Mulți producători locali își dezvoltă afacerile online şi livrează clienților produse proaspete.

Doi soți care locuiesc la 50 de kilometri distanță de Iași își promovează cu succes legumele plantate de ei pe internet: ”În aprozarul virtual găsiți legumele de sezon cu poză și preț. Selectați ce doriți să consumați: ceapă, morcovi sau salată și plasați comanda.”

Apoi, de 2 ori pe săptămâna, proprietarul merge personal la client acasă sau la muncă, unde îi livrează pachetul cu legume proaspete. [citește mai mult]


1 August 2019

Fresh Friend ne aduce prospețimea și vitaminele ???

Am vrea să mâncăm cât mai proaspăt, mai de sezon, să conțină vitamine și să fie diversificat, dar timpul parcă se pune contra noastră și nu mai reușim să ne organizăm, să facem cumpărături și să gătim proaspăt și sănătos în fiecare zi!

Mă întreb, când ai reușit să treci ultima oară prin piață, să vezi ce legume și fructe sunt acum, de sezon? Eu, de cele mai multe ori, legumele și fructele le cumpăram de la supermarket, din comoditate și din lipsă de timp, dar nu eram pe deplin mulțumită! Mai rar ajungeam la piață sau la vreun aprozar.

Recent, am descoperit Fresh Friend, care este un aprozar deschis în Calea Șagului, Timișoara. Am aflat de el, de pe facebook. Îmi place că acest aprozar este mult mai modern, reușind să se promoveze în mediul online. Asta mi-a plăcut cel mai mult, pentru că, pot vedea rapid noutățile (ce legume și fructe de sezon) și ofertele curente. Apropo, au prețuri foarte bune! [citește mai mult]