Sucuri naturale

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi în orice mod (culoare, aspect etc.) de produsele livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele afișate pe site.

Aloe Vera BIO - suc 100% pur

Germania

ALOE Vera suc 100% Pur susține buna funcționare a organismului într-o gamă foarte largă de afecțiuni, dintre care menționăm: artroza, artrita, scleroza multiplă, gastrita, colita ulceroasa, ulcer, constipație cronică, alergii, afecțiuni ale prostatei, astm, viroze respiratorii, hemoroizi, erupții cutanate, diabet zaharat, cancer, steatoza hepatica, gripa, depresie, zona zoster, pancreatita cronică, cataracta, psoriazis, hepatita cronică, herpes.

  • 50,00 lei
   (buc.)

Goji BIO - Suc 100% Pur

Germania

Printre nutrienții conținuți de sucul pur GOJI se numără 18 aminoacizi, vitamina C și E și Acizi Grași esențiali.

Totuși nutrienții cei mai importanți sunt 4 polizaharide unice care se găsesc în fructul de Goji și care ajută la lupta contra cancerului, diabetului, disfuncțiile sexuale, colesterolului înalt și alte boli cu care se confruntă umanitatea.

  • 76,50 lei
   (buc.)

Graviola BIO – 100% pur

Germania

Sucul 100% pur din Graviola este folosit în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare şi cancer. De asemenea, este folosit în unele sisteme de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice.

  • 77,00 lei
   (buc.)
Suc de aronia ECO 3l

Suc de aronia ECO 3l

România

  • 110,00 lei
   (buc.)